+908503469582
Tatili Keyfe Dönüştüren Öneriler
17.10.2019 16:15:00

Tatili Keyfe Dönüştüren Öneriler

Tatil, kimsenin inkar edemeyeceği gibi, şüphesiz önemli bir ihtiyaçtır. Yılın belirli dönemlerinde genellikle yazın, hepimiz tatil yapma isteğiyle dolup taşarız ancak kimi zaman tatilimizden istediğimiz verimi alamadığımız olur. Bu durum hem bizi hüsrana uğratır hem de tatilsiz geçireceğimiz sonraki sene boyunca işimizi verimli bir şekilde yapmamıza neden olur. Bu yüzden tatil yapmadan önce tatil alanlarını araştırmamız ve kendimize en uygun olanı seçmemiz gerekir.

Ne Tür Bir Tatile İhtiyacım Var?

Ne tür bir tatil istediğiniz konusunda sorularınız mı var? Tatilinizi nerede geçirmek istediğinizi bilmiyorsunuz ve belirsizlikten hoşlanmıyor musunuz? Size en iyi gelecek olan şey kesinlikle bir villa tatili. Neden diye soracak olursanız; bir kiralık villa size ihtiyacınız olan huzuru getirebilir. Kaş, Kalkan ve Fethiye'deki pek popüler ve havuzlu villalar sırf resimlerine baktığınızda dahi sizi rahatlatacak ve huzura erdirecek potansiyele sahiptir. Bu villalarda konaklamak size hayatınızda karşılaştığınız zorlukları unutturacak ve ailenizle, belki de dostlarınız ile birlikte, 'buna değdi' diyebileceğiniz bir tatil yapmanızı sağlayacak.

Villanın Size Sundukları

Kaş, Kalkan ve Fethiye'de bulunan bu villalar ve tatil evlerinin size sunduğu hizmetler şu şekilde sıralanabilir;

  • Elektrik, su ve tüpgaz giderleri için ücret ödemeyeceksiniz.
  • Temizlik ücreti kesinlikle ödemeyeceksiniz ve tertemiz bir tatil evinde, villada kalacaksınız.
  • Rezervasyon yaptırdığınız villanızın kişi kapasitesi kadar temiz çarşaf ve yastık kullanımınız için daima hazır bulundurulacak.
  • Havuz ve bahçe bakımları sizin için görevliler tarafından sabahın erken saatlerinde yapılacak.

 

Bunların yanı sıra burada bahsedilmeyen birçok hizmet sizleri bekliyor olacak.

Tatil İçin Ne Kadar Bütçe Ayırmalıyım?

Tatil için ayırmanız gereken bütçeyi ancak siz belirleyebilirsiniz. Kaş, Kalkan ve Fethiye'de bulunan villalar arasından kendi bütçenize uygun olanı seçip rezervasyon yaptırmalısınız. Rezervasyonunuzu aylar öncesinden yapabileceğiniz için bütçeniz açısından bir problem oluşmayacaktır.

Tatil Öncesi Nasıl Bir Plan Yapmalıyım?

Tatilinize başlamadan önce tabii ki plan yapmalısınız. Gitmek ve konaklamak istediğiniz villayı, tatil köşkünü seçip rezervasyon ayırmalısınız. Bunu ne kadar erken yaparsanız sizin için o kadar iyi olacaktır. Tatilinizi yapmak istediğiniz villayı özenle, kendinize uygun ve ailenizin kişi sayısına uyacak şekilde seçtiğinize dikkat etmelisiniz. Daha sonra tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz.

Antalya’nın Saklı Tarihi Perge Antik Kenti

Roma harabelerine ev sahipliği yapan bu site, büyüleyici ve eşsiz bir turistik mekândır. Kalıntıların iyi korunması, sütunları ve hamamlarıyla büyüleyecektir. Antalya’ya tatile gelen ya da günübirlik dahi olsa görülmesi gereken bir yerdir..

Devamını Gör

İlkbaharda Tatil Yapmanın Avantajları

İlkbahar ayları, en sakin ve en huzurlu döneme karşılık geliyor ve bu durum tatil beldelerine de yansıyor. İlkbaharda tatil yapmanın sunduğu birçok avantaj var ancak bahsedeceğimiz unsurlar bazıları için dezavantaj da olabiliyor. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan detaylara geçelim ve bu konuda sizleri de aydınlatmış olalım..

Devamını Gör

Bu Yaz Nereye Gitsem Diyenlere Önerimiz Kalkan

Kış ayları geldi çattı. Elbette bu soğuk havaların ardından yine mis gibi bir yaz bizi karşılayacak. Bunu biliyor ve şimdiden yaz tatili planları yapıyor olmalıyız. Zaten soğuk, puslu ve gri kış günlerinde herkes en az bir kez yazın nereye gitsem diye düşünür..

Devamını Gör

Antalya Kaş plajları detaylı listesi

Kaş, yüzmeyi ve dalmayı sevenler için en güzel plajlara sahip tatil beldelerinden biridir. Plajlardan bazıları otel ve restoranlara ait olsa da kullanımı herkese açık ve ücretsizdir.

Devamını Gör
WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Ön Ödeme ₺ 0,00
  • Kapıda ödenecek ₺ 0,00
  • Extra temizlik ₺ 0,00
  • İndirim₺ 0,00
  • ₺ 0,00 x 0 gece₺ 0,00