+908503469582
Fethiye Gezilecek Yerler
10.08.2023 18:55:00

Fethiye Gezilecek Yerler

Muğla’nın popüler destinasyonlarından biri olan Fethiye, her sene yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrar. Birçok doğal güzelliği bünyesinde barındıran Fethiye, büyüleyici bir tatil yaşatır.

Fethiye Kordon

Deniz manzarasına doyamayacağınız kordon, ilçenin en çok tercih edilen alanlarından biri. Burada çok sayıda kafe ve restoran görebilirsiniz. Özellikle akşam ve sabah saatlerinde yoğun olan kordon, keyifli zamanlar geçirmenizi sağlar.

Paspatur Çarşısı

Fethiye gezilecek yerler listesinde yer alan çarşı hem alışveriş hem de yürüyüş için iyi bir seçenek. Çarşı içinde bir şeyler yiyip içebileceğiniz yerler de var.

Fethiye Kalesi

İlçenin en yüksek noktalarından biri olan kale, önemli bir tarihi simge olarak öne çıkar. İlçe merkezine ortalama olarak 3 km uzaklıkta yer alır. Kazı çalışmalarının devam ettiği kale, tarihi yerleri keşfetmek isteyenler için biçilmiş kaftan.

Fethiye Müzesi

1987 senesinde faaliyete başlayan müze, çok sayıda önemli esere ev sahipliği yapar. Birçok dönemden sanat eserleri içeren Fethiye Müzesi, turistlerin her daim ilgi odağı olmayı başarır.

Enver Yalçın Yörük Müzesi

Bu müzede yörüklere ait birçok eser yer alır. Özellikle de bahçe ve mutfak malzemeleri, ziyaretçilerin ilgisini çeker. Fethiye gezilecek yerler arasındadır.

Ölüdeniz

İlçenin popüler yerlerinden biri olan Ölüdeniz, kumsalı ve aktivite olanakları ile isminden söz ettirir. Burada hem denizin tadını çıkarabilir hem de yamaç paraşütü gibi aktiviteleri deneyimleyebilirsiniz.

Belcekız Plajı

Adını bir efsaneden alan plaj, tekne turlarının favori destinasyonlarından biri olur. Sakin ve temiz ortamı ile iyi bir deniz keyfi yaşatır.

Karaot Plajı

Fethiye gezilecek yerler arasında bulunan plaj, görünümü, temiz suyu ve kumsalı ile ziyaretçilerinin beğenisini toplar. İnce kumu, deniz kaplumbağaları, derin almayan denizi ile her yaştan insana hitap etmeyi başarır.

Çalış Plajı

Günbatımını ve doğumunu izleyebileceğiniz bu plaj, harika bir deniz keyfi yaşamanıza olanak tanır. İlçenin merkezinde konumlandığı için ulaşımı da bir hayli kolaydır. Fethiye’nin en çok tercih edilen plajlarından biridir. Etrafında çok sayıda mekân yer alır.

Antalya’nın Saklı Tarihi Perge Antik Kenti

Roma harabelerine ev sahipliği yapan bu site, büyüleyici ve eşsiz bir turistik mekândır. Kalıntıların iyi korunması, sütunları ve hamamlarıyla büyüleyecektir. Antalya’ya tatile gelen ya da günübirlik dahi olsa görülmesi gereken bir yerdir..

Devamını Gör

İlkbaharda Tatil Yapmanın Avantajları

İlkbahar ayları, en sakin ve en huzurlu döneme karşılık geliyor ve bu durum tatil beldelerine de yansıyor. İlkbaharda tatil yapmanın sunduğu birçok avantaj var ancak bahsedeceğimiz unsurlar bazıları için dezavantaj da olabiliyor. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan detaylara geçelim ve bu konuda sizleri de aydınlatmış olalım..

Devamını Gör

Bu Yaz Nereye Gitsem Diyenlere Önerimiz Kalkan

Kış ayları geldi çattı. Elbette bu soğuk havaların ardından yine mis gibi bir yaz bizi karşılayacak. Bunu biliyor ve şimdiden yaz tatili planları yapıyor olmalıyız. Zaten soğuk, puslu ve gri kış günlerinde herkes en az bir kez yazın nereye gitsem diye düşünür..

Devamını Gör

Antalya Kaş plajları detaylı listesi

Kaş, yüzmeyi ve dalmayı sevenler için en güzel plajlara sahip tatil beldelerinden biridir. Plajlardan bazıları otel ve restoranlara ait olsa da kullanımı herkese açık ve ücretsizdir.

Devamını Gör
WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Ön Ödeme ₺ 0,00
  • Kapıda ödenecek ₺ 0,00
  • Extra temizlik ₺ 0,00
  • İndirim₺ 0,00
  • ₺ 0,00 x 0 gece₺ 0,00