+908503469582
Yeni Evli Çiftler İçin Romantik Rotalar
17.10.2019 16:30:00

Yeni Evli Çiftler İçin Romantik Rotalar

Düğün telaşı ve ev düzme stresinin üzerine yeni evli çiftlerin tatile ve rahatlamaya ihtiyacı vardır. Her çiftin kendi arasında karar vermesi gereken bu tatil rotaları arasında, baş başa vakit geçirebilecekleri, doğal güzellikleri görebilecekleri ve stresten uzak zaman geçirebilecekleri yerler listenin en başında yer almalıdır. Ege ve Akdeniz bölgesine doğru yola çıkmak isteyen yeni evli çiftler için birbirinden farklı rotalar oluşturulabilir.

Antalya, Kaş, Kalkan, Üçağız ve Kaleköy

Antalya’ya rotasını çevirmek isteyen çiftlerin görmesi gereken doğal güzelliklerin olduğu, denizinin temiz olduğu Kaş ilçesinde tatillerine devam edebilirler. Balayı villalarını ısrarla tavsiye ediyoruz.

Kişilerin tamamen kendi zevkine ve bütçesine kalmış olan bu tatil sürecinde;

  • Dünyaca ünlü, kumsal olan Patara plajının yakınları
  • Kalkan ve çevresindeki antik eserlerin görülmesi
  • Sakin ve kafa dinlemek isteyenler için de karadan ulaşım olmayan Kaleköy alternatif rotalar arasında yer almaktadır.

 

Kalacak yerlerin internet üzerinden rezervasyonu yapılabilir. Özellikle Kaleköy, insanların kendi araçlarıyla ulaşamadığı, Kaş’tan kalkan tekne seferleri ve Kaleüçağız ilçesinden kalkan taşıma botlarıyla kısa sürede ulaşacakları Kaleköy, dinlenmek ve baş başa vakit geçirmek için harika rotalardır.

Fethiye, Ölüdeniz ve Kelebekler Vadisi

Ege’nin incisi olan Fethiye, beş yıldızlı ve küçük pansiyonlardan oluşan bir tatil beldesidir. Kişinin kendi bütçesine göre tatil rotasını planlamasının ardından günlük yat turlarına katılabilir ve otellerini ayarlayabilir. Özellikle Fethiye bölgesinde, balayı villaları oldukça meşhurdur. Gözden uzak bir tatil geçirmek isteyen çiftler Fethiye tatil beldesini tercih edebilir. Ölüdeniz ve çevresindeki plajlarda güneşlenerek, bir gününü Kelebekler Vadisi’ne gitmek için değerlendirebilir.

Marmaris ve Bodrum

Günübirlik gezilerde çevresindeki Datça, Akyaka ve Dalaman’ı gezerek daha farklı rotalar da oluşturabilirler. Bodrum merkezine, Datça’da hareket eden feribotlar da bulunmaktadır. Böylelikle uzun yol yapmadan kısa sürede Bodrum’a da geçerek, kendi keyiflerine göre tatillerini sürdürmeye devam edebilirler.

Didim ve Kuş Adası

Bodrum’un kuzeyinde yer alan Didim ve Kuşadası da ayrı birer tatil rotası olarak planlanabilir. İzmir’de en çok tercih edilen Çeşme tatil bölgesinde de balayı süitlerinde kalarak tatillerinin keyfini çiftler çıkartabilir. İzmir’e çok daha yakın olan Çeşme tatil beldesinden, Şirince, Meryem Ana gibi yerlere giderek de turistik geziler düzenleyebilirler.

Antalya’nın Saklı Tarihi Perge Antik Kenti

Roma harabelerine ev sahipliği yapan bu site, büyüleyici ve eşsiz bir turistik mekândır. Kalıntıların iyi korunması, sütunları ve hamamlarıyla büyüleyecektir. Antalya’ya tatile gelen ya da günübirlik dahi olsa görülmesi gereken bir yerdir..

Devamını Gör

İlkbaharda Tatil Yapmanın Avantajları

İlkbahar ayları, en sakin ve en huzurlu döneme karşılık geliyor ve bu durum tatil beldelerine de yansıyor. İlkbaharda tatil yapmanın sunduğu birçok avantaj var ancak bahsedeceğimiz unsurlar bazıları için dezavantaj da olabiliyor. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan detaylara geçelim ve bu konuda sizleri de aydınlatmış olalım..

Devamını Gör

Bu Yaz Nereye Gitsem Diyenlere Önerimiz Kalkan

Kış ayları geldi çattı. Elbette bu soğuk havaların ardından yine mis gibi bir yaz bizi karşılayacak. Bunu biliyor ve şimdiden yaz tatili planları yapıyor olmalıyız. Zaten soğuk, puslu ve gri kış günlerinde herkes en az bir kez yazın nereye gitsem diye düşünür..

Devamını Gör

Antalya Kaş plajları detaylı listesi

Kaş, yüzmeyi ve dalmayı sevenler için en güzel plajlara sahip tatil beldelerinden biridir. Plajlardan bazıları otel ve restoranlara ait olsa da kullanımı herkese açık ve ücretsizdir.

Devamını Gör
WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Ön Ödeme ₺ 0,00
  • Kapıda ödenecek ₺ 0,00
  • Extra temizlik ₺ 0,00
  • İndirim₺ 0,00
  • ₺ 0,00 x 0 gece₺ 0,00