+908503469582
Türkiye’de Uygun Fiyata Tatil Nerede Yapılır?
3.01.2020 13:25:00

Türkiye’de Uygun Fiyata Tatil Nerede Yapılır?

Ülkemiz tatil beldeleri bakımından en özel bölgelere sahiptir. Yerli ve yabancı turistlerin akın akın tatil için geldikleri bu yerlerden öne çıkanlar ise Ege ve Akdeniz bölgeleridir. Sakin ve kendine has bir tatil yapmak isteyen tatilcilerin seçimi ise özel villada tatil yapma ayrıcalığıdır. Villa kiralayarak tatil yapan herkes, kuralsız tatilin tadını çıkarmaktadır. Otellerdeki kurallara uymadan gönüllerine göre tatil yapmak isteyenler için Kaş ve Kalkan'da yüzlerce lüks villa bulunuyor. Deniz ve doğanın iç içe olduğu bu özel mekanlar, harika bir tatil geçirmek isteyenlerin tercihi oluyor.

En Uygun Fiyatlı Tatil Beldeleri

Hem ekonomik hem de özel bir tatil yapmak isteyenler aktif villa kiralayaraktatil yapıyor. Tamamı kendilerine ait olan villalarda, diledikleri saatte uyanarak güneş ve havuzun tadını çıkarabiliyor. Havuza girmek, kahvaltı yapmak ve yemek yemek için bir saat zorunluluğu bulunmuyor. Ayrıca tanımadıkları kişilerle bir arada yemek yeme, havuza girme ya da terasta oturma gibi bir mecburiyet bulunmuyor. Balayı, aile tatili, arkadaş tatili gibi tüm tatil seçenekleri kiralık villalarda çok daha heyecanlı bir boyuta ulaşıyor. Akdeniz ve Ege bölgesinde kişi sayısına uygun olarak kiralanan villaların çok uygun fiyatlı olması da daha keyifli bir tatil yapılmasını sağlıyor.

Villada Tatil Yapmanın Özel Ambiyansı

Sevgilisiyle baş başa tatil yapmak isteyenler için, iki kişilik bir lüks villa tercihi hoş dakikalar geçirmeyi sağlıyor. Gözlerden uzak balayı tatili yapmak isteyenler Kaş ve Kalkan'ın mistik görselliğiyle orjinal bir tatil geçirebiliyor. Kalabalık aileler villada tatil geçirerek diledikleri şekilde eğlenmenin tadına varırken, kural olmaması çocuklara ayrı bir heyecan katıyor. İnançlarına uygun tatil yapmak isteyenler villa kiralayarak korunaklı alanlarda çekinmeden havuz keyfi yapabiliyor. Deniz, kum, havuz, güneş ve tüm doğal detayların bir arada bulunduğu villalarda muhteşem bir tatil geçirilebiliyor.

Antalya’nın Saklı Tarihi Perge Antik Kenti

Roma harabelerine ev sahipliği yapan bu site, büyüleyici ve eşsiz bir turistik mekândır. Kalıntıların iyi korunması, sütunları ve hamamlarıyla büyüleyecektir. Antalya’ya tatile gelen ya da günübirlik dahi olsa görülmesi gereken bir yerdir..

Devamını Gör

İlkbaharda Tatil Yapmanın Avantajları

İlkbahar ayları, en sakin ve en huzurlu döneme karşılık geliyor ve bu durum tatil beldelerine de yansıyor. İlkbaharda tatil yapmanın sunduğu birçok avantaj var ancak bahsedeceğimiz unsurlar bazıları için dezavantaj da olabiliyor. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan detaylara geçelim ve bu konuda sizleri de aydınlatmış olalım..

Devamını Gör

Bu Yaz Nereye Gitsem Diyenlere Önerimiz Kalkan

Kış ayları geldi çattı. Elbette bu soğuk havaların ardından yine mis gibi bir yaz bizi karşılayacak. Bunu biliyor ve şimdiden yaz tatili planları yapıyor olmalıyız. Zaten soğuk, puslu ve gri kış günlerinde herkes en az bir kez yazın nereye gitsem diye düşünür..

Devamını Gör

Antalya Kaş plajları detaylı listesi

Kaş, yüzmeyi ve dalmayı sevenler için en güzel plajlara sahip tatil beldelerinden biridir. Plajlardan bazıları otel ve restoranlara ait olsa da kullanımı herkese açık ve ücretsizdir.

Devamını Gör
WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Ön Ödeme ₺ 0,00
  • Kapıda ödenecek ₺ 0,00
  • Extra temizlik ₺ 0,00
  • İndirim₺ 0,00
  • ₺ 0,00 x 0 gece₺ 0,00