+908503469582
Ölüdeniz ‘de Tatil Bir Başka Güzel
31.01.2020 14:00:00

Ölüdeniz ‘de Tatil Bir Başka Güzel

Ölüdeniz, Muğla ilinin Fethiye ilçesi sınırları içerisinde oldukça hareketli bir tatil merkezidir. Ölüdeniz ’in mavi ile yeşilin her tonuna sahip olan muhteşem görünümü kartpostalları anımsatır. Ölüdeniz ’de tatil yapmak keyifli saatler geçirmektir. Ölüdeniz tatilcilere sunmuş olduğu birçok aktivite ve doğal güzellikleri ile dolu tatil yapma olanağı sağlar.

Ölüdeniz ‘de Yapılacak Aktiviteler

Tatilciler Ölüdeniz ‘de deniz sporları, tekne turu, doğa gezisi, dalış, yemek ve eğlence konularında aradığı her şeyi bulabilir. Bununla birlikte birbirinden özel koyları (Kabak koyu, Kelebekler vadisi, gemi koyu gibi) ve eşsiz güzellikte doğal kanyonları (Saklıkent kanyonu, Gizlikent şelaleleri) macera severler için aradıkları güzellikleri sunmaktadır. Ölüdeniz ‘de tatilcilerin ilgisini en fazla çeken adrenalin dolu eğlence ise Babadağ üzerinden Ölüdeniz sahiline yapılan paraşüt atlayışıdır. Tekne turları ile 12 adaları günübirlik gezme fırsatı da bulunur.

Ölüdeniz Konaklama Seçenekleri

Ölüdeniz doğal bir koy şeklinde konumlanmıştır. Bu sebeple çok geniş bir yerleşim alanı yoktur. Ölüdeniz ‘in arkasında yüksekliği ve heybetiyle Babadağ bulunur. Yerleşim alanlarının kısıtlı olması otel tarzı yerlerin az olmasına sebep olur.

Çoğu zaman otellerde yer bulmak da oldukça güçtür. Bu yüzden Ölüdeniz ‘de konaklamak için en fazla tercih edilen seçenek villa kiralayarak özgürce tatil yapmaktır. Otellerde ücretlendirme yapılırken kişi başı hesaplanırken Villa kiralamada günlük olarak hesaplanır. Bu da aile ve arkadaşlarınızla birlikte daha uygun fiyatlara hem de villada tatil yapma fırsatı sunar.

Villa tatili uygun fiyatları sebebiyle birçok tatilci tarafından tercih edilir. Villalarda yüzme havuzu, barbekü yerleri, mutfak, banyo ve jakuzi gibi birçok imkân bulunmaktadır.

Antalya’nın Saklı Tarihi Perge Antik Kenti

Roma harabelerine ev sahipliği yapan bu site, büyüleyici ve eşsiz bir turistik mekândır. Kalıntıların iyi korunması, sütunları ve hamamlarıyla büyüleyecektir. Antalya’ya tatile gelen ya da günübirlik dahi olsa görülmesi gereken bir yerdir..

Devamını Gör

İlkbaharda Tatil Yapmanın Avantajları

İlkbahar ayları, en sakin ve en huzurlu döneme karşılık geliyor ve bu durum tatil beldelerine de yansıyor. İlkbaharda tatil yapmanın sunduğu birçok avantaj var ancak bahsedeceğimiz unsurlar bazıları için dezavantaj da olabiliyor. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan detaylara geçelim ve bu konuda sizleri de aydınlatmış olalım..

Devamını Gör

Bu Yaz Nereye Gitsem Diyenlere Önerimiz Kalkan

Kış ayları geldi çattı. Elbette bu soğuk havaların ardından yine mis gibi bir yaz bizi karşılayacak. Bunu biliyor ve şimdiden yaz tatili planları yapıyor olmalıyız. Zaten soğuk, puslu ve gri kış günlerinde herkes en az bir kez yazın nereye gitsem diye düşünür..

Devamını Gör

Antalya Kaş plajları detaylı listesi

Kaş, yüzmeyi ve dalmayı sevenler için en güzel plajlara sahip tatil beldelerinden biridir. Plajlardan bazıları otel ve restoranlara ait olsa da kullanımı herkese açık ve ücretsizdir.

Devamını Gör
WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Ön Ödeme ₺ 0,00
  • Kapıda ödenecek ₺ 0,00
  • Extra temizlik ₺ 0,00
  • İndirim₺ 0,00
  • ₺ 0,00 x 0 gece₺ 0,00