+908503469582
Bu Yaz Nereye Gitsem Diyenlere Önerimiz Kalkan
12.12.2019 13:15:00

Bu Yaz Nereye Gitsem Diyenlere Önerimiz Kalkan

Kış ayları geldi çattı. Elbette bu soğuk havaların ardından yine mis gibi bir yaz bizi karşılayacak. Bunu biliyor ve şimdiden yaz tatili planları yapıyor olmalıyız. Zaten soğuk, puslu ve gri kış günlerinde herkes en az bir kez yazın nereye gitsem diye düşünür.

Kimi yurtdışını planlıyor, kimi ise ülke sınırlarında kalmayı. Tabi ekonomik gelir de bunu belirleyen başrol oyuncusu. Ülke sınırları içerisinde kalacak olanlar kendileri için pek çok alternatif çıkarmış olabilir. O halde bir de bizim tavsiyemiz olan Kalkan’a göz atın istedik.

Kalkan nerede?

Kalkan nerede, sorusunu istemsizce sormuş olabilirsiniz. Kalkan Antalya’nın Kaş İlçesine bağlı bir beldedir. Hem tarihi, hem de doğası ile keşfedilmemiş bir cennet olan Kalkan bu yıl da sizleri bekliyor olacak.

Kalkan’a nasıl gidilir?

Kalkan’a gideceğiz ama Kalkana Nasıl Gidilir, dediğinizi duyar gibiyiz. Öncelikle tatilinizde hangi ulaşım aracını kullanacağınıza karar vermeniz gerekiyor. Zira Kaş’a hem karayolu, hem de havayolu ile ulaşabilmek mümkün. Kendi aracınız ile direkt olarak Antalya üzerinden Kaş’a ulaşabilirsiniz. Ama yolculuğunuzu daha eğlenceli bir hale getirmek isterseniz Muğla üzerinden, geze geze de Kalkan’a ulaşabilirsiniz. Bittabi uçak ile Antalya’ya ulaşıp, Kalkan’a giden yolcu otobüslerini kullanabilir ya da havalimanında araç da kiralayabilirsiniz.

Kalkan’da neler yapılır?

Gelelim Kalkanda neler yapılır sorunuza. Listenin başında deniziyle, kumuyla, güneşiyle dillere desten Kaputaş Plajı yer alıyor. Bunu muhteşem doğa manzarası ve tertemiz havası ile Bezirgan Yaylası takip ediyor. Ben kültürel miraslarını da merak ediyorum derseniz Simena Antik kenti sizleri bekliyor. Elbette Kalkan’da muhteşem Akdeniz ve Ege mutfağının lezzetleri ile tanışacağınız, onlarca restoran da bulunuyor.

Kalkan da nerede kalınır?

Kalkan’da nerede kalınır, diye bir sorunuz var ise alternatifiniz çok fazla. Butik otellerden apartlara, otellerden villalara kadar onlarca farklı alternatif sayesinde tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Ancak aileniz ile birlikte tatil planlıyorsanız Kalkan’da hizmet veren villalar tam size göre. Havuzu, jakuzisi, mutfağı, bahçesi ve mükemmel manzaraları ile bu villalar eşsiz bir tatil deneyimi yaşamanıza yardımcı olacak.

Antalya’nın Saklı Tarihi Perge Antik Kenti

Roma harabelerine ev sahipliği yapan bu site, büyüleyici ve eşsiz bir turistik mekândır. Kalıntıların iyi korunması, sütunları ve hamamlarıyla büyüleyecektir. Antalya’ya tatile gelen ya da günübirlik dahi olsa görülmesi gereken bir yerdir..

Devamını Gör

İlkbaharda Tatil Yapmanın Avantajları

İlkbahar ayları, en sakin ve en huzurlu döneme karşılık geliyor ve bu durum tatil beldelerine de yansıyor. İlkbaharda tatil yapmanın sunduğu birçok avantaj var ancak bahsedeceğimiz unsurlar bazıları için dezavantaj da olabiliyor. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan detaylara geçelim ve bu konuda sizleri de aydınlatmış olalım..

Devamını Gör

Bu Yaz Nereye Gitsem Diyenlere Önerimiz Kalkan

Kış ayları geldi çattı. Elbette bu soğuk havaların ardından yine mis gibi bir yaz bizi karşılayacak. Bunu biliyor ve şimdiden yaz tatili planları yapıyor olmalıyız. Zaten soğuk, puslu ve gri kış günlerinde herkes en az bir kez yazın nereye gitsem diye düşünür..

Devamını Gör

Antalya Kaş plajları detaylı listesi

Kaş, yüzmeyi ve dalmayı sevenler için en güzel plajlara sahip tatil beldelerinden biridir. Plajlardan bazıları otel ve restoranlara ait olsa da kullanımı herkese açık ve ücretsizdir.

Devamını Gör
WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Ön Ödeme ₺ 0,00
  • Kapıda ödenecek ₺ 0,00
  • Extra temizlik ₺ 0,00
  • İndirim₺ 0,00
  • ₺ 0,00 x 0 gece₺ 0,00