+908503469582
Antalya Kaş plajları detaylı listesi
7.07.2019 23:30:00

Antalya Kaş plajları detaylı listesi

Kaş, yüzmeyi ve dalmayı sevenler için en güzel plajlara sahip tatil beldelerinden biridir. Plajlardan bazıları otel ve restoranlara ait olsa da kullanımı herkese açık ve ücretsizdir. Şezlong, şemsiye ve duş gibi hizmetleri olan bu plajlara dışarıdan yiyecek getirilmemesi istenir ve alkolsüz içeceklerle cazip menüler sunar.

Küçük Çakıl Plajı:Çakıl taşlı plaja sahip küçük bir koydur. Etrafında 2 tane plaj kulübü yer almaktadır.

Büyük Çakıl Plajı: Yat limanına yakın mesafede bulunan bu plajda, otopark ve çok sayı da kafe bulunmaktadır. Sığ ve sakin bir plaj olan Büyük Çakıl Plajı berrak sulara sahiptir.

İnce Boğaz Plajı: Kaş’a biraz uzak olan bu plaj yarımada yolundadır. Yolun her iki tarafında da 2 küçük plaj bulunur. Güvenli yüzme imkânı sunan plajda piknikte harikadır.

Liman Ağzı Plajı: 3km’lik korunaklı bir koyda yer alan bu plajda 4 tane plaj kulübü vardır. Plaja yürüyerek ya da tekneyle ulaşabilirsiniz.

Kaputaş Plajı: Kaş’ın batısında yer alan plaj, turkuaz suyuyla göz kamaştırıcıdır. Sahildeki sınırlı imkânlardan dolayı su ve şemsiye getirmek iyi fikir olabilir.

Patara Plajı:Kaş ile patara arası araçla 45 dakika sürmektedir. Biyolojik çeşitliliği bol olan Patara plajı milli parkın bir parçasıdır. Plaja 13 yaş altı ücretsiz girebilmektedir. 13 yaşından büyük olanlar için cüz’i bir giriş ücreti talep edilmektedir. Otoparkta ücretsizdir.

Antalya’nın Saklı Tarihi Perge Antik Kenti

Roma harabelerine ev sahipliği yapan bu site, büyüleyici ve eşsiz bir turistik mekândır. Kalıntıların iyi korunması, sütunları ve hamamlarıyla büyüleyecektir. Antalya’ya tatile gelen ya da günübirlik dahi olsa görülmesi gereken bir yerdir..

Devamını Gör

İlkbaharda Tatil Yapmanın Avantajları

İlkbahar ayları, en sakin ve en huzurlu döneme karşılık geliyor ve bu durum tatil beldelerine de yansıyor. İlkbaharda tatil yapmanın sunduğu birçok avantaj var ancak bahsedeceğimiz unsurlar bazıları için dezavantaj da olabiliyor. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan detaylara geçelim ve bu konuda sizleri de aydınlatmış olalım..

Devamını Gör

Bu Yaz Nereye Gitsem Diyenlere Önerimiz Kalkan

Kış ayları geldi çattı. Elbette bu soğuk havaların ardından yine mis gibi bir yaz bizi karşılayacak. Bunu biliyor ve şimdiden yaz tatili planları yapıyor olmalıyız. Zaten soğuk, puslu ve gri kış günlerinde herkes en az bir kez yazın nereye gitsem diye düşünür..

Devamını Gör

Antalya Kaş plajları detaylı listesi

Kaş, yüzmeyi ve dalmayı sevenler için en güzel plajlara sahip tatil beldelerinden biridir. Plajlardan bazıları otel ve restoranlara ait olsa da kullanımı herkese açık ve ücretsizdir.

Devamını Gör
WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Ön Ödeme ₺ 0,00
  • Kapıda ödenecek ₺ 0,00
  • Extra temizlik ₺ 0,00
  • İndirim₺ 0,00
  • ₺ 0,00 x 0 gece₺ 0,00