+908503469582
Kalkan'da Lüks Muhafazakâr Villalar
16.03.2019 15:45:00

Kalkan'da Lüks Muhafazakâr Villalar

Türkiye’nin en popüler tatil destinasyonlarından birisi olan Kalkan; Antalya’nın batısında, Meis Adası’nın ise tam karşısında yer almaktadır. Fethiye, Kaş ve Muğla gibi diğer tatil merkezlerine yakın mesafede konumlanan Kalkan, bakir bir doğaya sahiptir. Çünkü bu tatil beldesi, uzun yıllar boyunca ulaşım sıkıntısı yaşamış ve bu nedenle de doğasını korumayı başarmıştır. Ancak zamanla ulaşım imkânlarının da gelişmesi ile birlikte Kalkan’ın eşsiz doğası keşfedilmiştir. Bunun bir sonucu olarak ise son yılların en gözde tatil beldelerinden birisi haline gelmiştir. Korunmuş doğası ve tarihi dokusu nedeniyle her yıl binlerce turist çeken ve ana geçim kaynağı turizm olan bu belde, farklı konaklama alternatifi sunmaktadır. Ancak bu alternatifler arasında en konforlu ve ekonomik olanı ise muhafazakâr villaseçeneğidir.

Kalkan’da özellikle son yıllarda villa kiralamasektörü hızlı bir gelişim göstermiştir. Bu sayede bireyler, tatilleri sırasında aileleri ile birlikte otel odalarına sıkışmaktan kurtulmuş, rahat ve özgür zaman geçirme fırsatı bulmuşlardır. Özellikle muhafazakâr villalar, tatilde gözlerden uzak olmayı ve konforu önemseyen bireyler için oldukça idealdir. Peki, Kalkan muhafazakâr villalarının sunduğu avantajlar nelerdir?

Kalkan Muhafazakâr Villaları ve Tatilcilere Sunduğu Avantajlar

Muhafazakâr villalar; ailelerin, balayı çiftlerinin ve İslami kurallara göre yaşam süren bireylerin en çok tercih ettikleri konaklama alternatiflerinden birisidir. Bunun en önemli nedeni ise otel, apart ve pansiyon gibi mekânlarda rahat hareket edemeyenlere özgürlük ve mahremiyet sunmalarıdır. Özellikle de sakin, sessiz ve huzurlu bir tatil geçirmek isteyenler için Kalkan muhafazakâr villaları uygun bir seçim olacaktır. Kalkan’da konumlanan bu villaları muhafazakâr yapan özellikleri ise, havuzlarının dışarıdan görünmeyecek şekilde korunaklı hale getirilmiş olmasıdır. Bu sayede bireyler diledikleri zaman diledikleri kıyafetler ile havuz keyfi yapabilmektedir.

Lüks muhafazakâr villaların sunduğu bir diğer avantaj, diğer konaklama alternatiflerine göre ekonomik bir seçim olmasıdır. Çünkü özellikle ailecek ya da arkadaş grupları ile yapılacak tatiller için otelleri tercih etmek oldukça pahalıya patlayabilir. Ayrıca tek bir oda içerisinde ailece konaklamak konforlu bir durum değildir. Bu nedenle ailecek konaklama için en ekonomik olanı kiralık muhafazakâr villada konaklamadır denilebilir.

Sonuç olarak Akdeniz’in cennet köşesi Kalkan, sunduğu muhafazakâr villaalternatifleri ile huzurlu, sakin ve ekonomik bir tatil vadediyor. Siz de gözlerden uzak ve evinizde hissedebileceğiniz bir ortamda konaklamak için korunaklı villa kiralamaseçeneğini mutlaka değerlendirmelisiniz.

Antalya’nın Saklı Tarihi Perge Antik Kenti

Roma harabelerine ev sahipliği yapan bu site, büyüleyici ve eşsiz bir turistik mekândır. Kalıntıların iyi korunması, sütunları ve hamamlarıyla büyüleyecektir. Antalya’ya tatile gelen ya da günübirlik dahi olsa görülmesi gereken bir yerdir..

Devamını Gör

İlkbaharda Tatil Yapmanın Avantajları

İlkbahar ayları, en sakin ve en huzurlu döneme karşılık geliyor ve bu durum tatil beldelerine de yansıyor. İlkbaharda tatil yapmanın sunduğu birçok avantaj var ancak bahsedeceğimiz unsurlar bazıları için dezavantaj da olabiliyor. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan detaylara geçelim ve bu konuda sizleri de aydınlatmış olalım..

Devamını Gör

Bu Yaz Nereye Gitsem Diyenlere Önerimiz Kalkan

Kış ayları geldi çattı. Elbette bu soğuk havaların ardından yine mis gibi bir yaz bizi karşılayacak. Bunu biliyor ve şimdiden yaz tatili planları yapıyor olmalıyız. Zaten soğuk, puslu ve gri kış günlerinde herkes en az bir kez yazın nereye gitsem diye düşünür..

Devamını Gör

Antalya Kaş plajları detaylı listesi

Kaş, yüzmeyi ve dalmayı sevenler için en güzel plajlara sahip tatil beldelerinden biridir. Plajlardan bazıları otel ve restoranlara ait olsa da kullanımı herkese açık ve ücretsizdir.

Devamını Gör
WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Ön Ödeme ₺ 0,00
  • Kapıda ödenecek ₺ 0,00
  • Extra temizlik ₺ 0,00
  • İndirim₺ 0,00
  • ₺ 0,00 x 0 gece₺ 0,00